Stamenković: Za mene će glasati i oni koji su do sada apstinirali

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)

Kandidat koalicije Suverenisti za predsednika države Branka Stamenković izjavila da svojim političkim radom i porukama dopire do nekih birača do kojih drugi kandidati opozicije ne mogu.

„Ja dopirem i do ljudi koji nikada ne glasaju, koji su apstinenti, koji su uvek smatrali da su svi isti i da je zato glasanje gubljenje vremena. Ali su gledajući moje skupštinske govore rekli – ovoj ženi verujem i glasaću za nju“, rekla je Stamenković za Radio televiziju Srbije.

Stamenković koja je funkcionerka pokreta Dosta je bilo, rekla je da su primetili da glasači Srpske napredne stanke, oni koji nisu privrženi i aktivisti, nego su „mekani glasači“, podržavaju i njen politički rad.

„Tu vidimo priliku da i njih uverimo da može i bolje nego što je trenutno, da Srbija može da bude jaka, snažna ako ima predsednika kome je glavni posao da stvara jedinstvo oko državnih i nacionalnih interesa. Koji neće sa predsedničkog mesta uzurpirati nadležnosti Vlade“, rekla je Stamenković.

Na pitanje o eventualnoj saradnji Suverenista sa predstavncima drugih političkih stranaka u budućem sazivu parlamenta, ona je istakla da postoje „crvene linije“.

„To je odbrana Kosova i Metohije, borba protiv partijskog zapošljavnja, transparente javne finansije, od takvih stvari mi ne odustajemo“, navela je Stamenković.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Коментари
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x