Stamatović: Prava srpska vlada ne glasa za sankcije Rusiji i za ambasadora u Zagreb ne šalje NATO lobistu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Koalicija Suverenista
Podelite vest

Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović ocenio je danas da je Vlada Srbije “antisrpska” jer Vlada u kojoj jedna potpredsednica i jedna ministarka glasaju za uvodjenje sankcija Rusiji i koja za srpskog ambasadora u Hrvatskoj predlaže “dokazanu NATO lobistkinju”, nije srpska.

“Kada smo načuli da je kandidat za ambasadora vojnoneutralne Srbije u Hrvatskoj, državi koja je, uz pomoć NATO, proterala 300 hiljada Srba, predsednica beogradskog Centra za evroatlantske integracije (Jelena Milić), pomislili smo da je šala. Ali, posle ovoga, ne bi nas začudilo da se istinitom pokaže i vest da će novi ambasador u Crnoj Gori biti jedan od dvojice lidera ovdašnje antisrpske opozicije koji se otvoreno zalažu za nezavisno Kosovo”, naveo je Stamatović u pisanoj izjavi.

Stamatović, koji je i jedan od lidera koalicije “Suverenisti”, – rekao da će ta koalicija po ulasku u parlament učiniti sve da Srbiju ponovo okrenu ka prijateljima, “tamo gde su srpski narod i celovita Srbija dobrodošli, a to, dokazano, nije NATO pakt”.

Zdrava Srbija na predstojeće parlamentarne izbore izlazi pod rednim brojem 10, kao deo oalicije Suverenisti, sa strankom Dosta je bilo i pokretom Živim za Srbiju.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x