SSP: U Novom Sadu i Beogradu izbori u isto vreme da bi se sprečili ‘fantomski birači’

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Novosadski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) poručio je danas da je neophodna neopoziva ostavka gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića i zakazivanje prevremenih lokalnih izbora za 2. jun, kada su najavljeni i ponovni izbori u Beogradu.

“Na ovaj način smanjiće se mogućnost naprednjačke krađe, odnosno razmene ‘fantomskih birača’ između Novog Sada i Beograda. Ova inicijativa nije stranačko ili političko pitanje, već poslednji poziv svim strankama opozicije, udruženjima građana, aktivističkim pokretima i, pre svega, Novosađanima, da spasemo naš grad od uništenja”, saopštila je SSP.

Stranka je istakla da veruje da će joj se u toj inicijativi, osim partnera iz koalicije “Srbija protiv nasilja”, pridružiti i ostali politički akteri opozicione orijentacije i pozvala Novosađane da zajedno sačuvaju njihove glasove.

Građansku inicijativu Novosađani svojim potpisima mogu da podrže od četvrtka na štandovima SSP ili svakog radnog dana od 17.00 do 19.00 časova u prostorijama Gradskog odbora SSP Novi Sad, Jevrejska 10.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x