SSP: Firma povezana sa dolaskom birača iz RS dobila vredan posao od Grada Beograda

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Beta Video printscreen
Podelite vest

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović izjavila je danas da je posao obezbeđivanja Gradske uprave vredan oko 180 miliona dinara dobila firma “T&M group solutions” koja je u medijima povezivana sa dolaskom glasača iz Republike Srpske i obezbeđivanjem hale Arena na dan izbora, kada je došlo i do verbalnog napada na članove Republičke izborne komisije.

“Taj posao su dobili zajedno sa firmama Atlas security i Sparta security. Jedan od vlasnika Firme ‘T&M group solutions’ je Dane Šijan, bivši rukometaš koji je hapšen zbog sumnje u izborne mahinacije u Crnoj Gori zajedno sa Vladimirom Mandićem. Protiv Mandića SSP je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivična dela protiv izbornih prava, odnosno zbog toga što je na svojoj adresi prijavio ljude koji ne žive u Beogradu kako bi se uticalo na izbornu volju na beogradskim izborima”, navela je Popović.

Popović je upitala da li aktuelni gradonačelnik Aleksandar Šapić tako “plaća dugove za decembarsku izbornu prevaru ili daje avans za novu, kako bi nastavio da protiv volje birača uništava grad i maltretira ljude”.

“Šta god da radi, mora da zna da će on i svi koji su pokušali da promene izbornu volju ljudi koji žive u Beogradu biti suočeni sa posledicama. Takođe, garantujemo građanima da će nakon izbora koji će biti održani u skladu sa preporukama ODIHR-a, naprednjaci u Beogradu otići u političku istoriju, a da će nezavisne institucije ispitati i procesuirati sve koruptivne i kriminalne radnje”, dodala je ona.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x