SSP će podneti krivičnu prijavu zbog krađe 5,5 kilometara autoputa

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: Narodna biblioteka Merošina
Podelite vest

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da su njeni aktivisti utvrdili da na 5,5 kilometara “Auto-puta mira”, koji su otvorili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador EU Emanuele Žofre, “nedostaje cela jedna saobraćajna traka”.

Iz te stranke su saopštili da auto-put ima najmanje dve odvojene saobraćajne trake i vozila se kreću u dva smera, odvojena ostrvom u sredini, kao i da svaki pravac ima dve kolovozne trake za kretanje vozila i zaustavnu traku.

Međutim, tvrdi SSP, “pola auto-puta nedostaje”, pa će iz te stranke protiv NN lica podneti krivičnu prijavu zbog krađe 5,5 kilometara auto-puta.

Oni dodaju da je predsednik Vučić jasno rekao da se otvara 5,5 kilometara auto-puta koji će se zvati “auto-put mira”.

“Pošto su se trasom svih 5,5 kilometara provozali i on i ambasador Žiofre i mnogi državni funkcioneri, kao i desetine novinara i ama baš niko nije rekao da nije u pitanju auto-put već običan magistralni put, mi u SSP smo zaključili da je jedino objašnjenje da je neko u ova dva dana ukrao pola auto-puta. Drugo objašnjenje bi bilo da su svi prisutni svesno lagali, a mediji svesno tu laž preneli građanima Srbije, što je naravno nemoguće”, piše u saopštenju SSP.

Iz ove stranke su dodali da će tužiocu predložiti da kao svedoke da je pola auto-puta ukradeno pozove sve prisutne zvanice na čelu sa predsednikom Vučićem, kao i predstavnike medija koji su prisustvovali otvaranju te “izuzetno duge i zahtevne deonice”.

“Očekujemo od ministarstva unutrašnjih poslova i ministra Bratislava Gašića da počionici budu što pre pronađeni i privedeni pravdi”, zaključili su u ovoj stranci.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x