Sretenjski praznici u znaku zlatiborske gondole

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Gold gondola
Podelite vest

Nove aktivnosti, praznici i sunčano vreme bili su idealan spoj za zabavu na trasi Gold gondole kojom se prevezao rekordan broj putnika. Za pet dana odmora, od Dana državnosti 15. februara do vikenda, gondolom se vozilo 10 555 putnika što je za 30 posto više nego prethodne godine u istom periodu.

Sretenjske praznike na gondoli obeležio je i dnevni rekord 16. februara kada je prevezeno najviše putnika od početka rada – 2549.

Zimsku sezonu na gondoli obogatili su romantično putovanje, branč u vazduhu i časovi noridjskog skijanja za koje od početka vlada veliko interesovanje. Brojni putnici, svih uzrasta, su izlazili na međustanici kako bi se oprobali u novoj aktivnosti, nordijskom skijanju, po čemu je Zlatibor ranije bio poznat, a u poslednje vreme ovaj sport je ponovo popularan. Naročito su se ovoj zabavi obradovali ljubitelji snega kojima je period oko Sretenja bio idealan za skijanje, sankanje i druge zimske aktivnosti.

Uživanje pored Ribničkog jezera je upotpunjeno toplim napicima koji se služe u gondola baru gde putnici vole da naprave pauzu od vožnje i naprave fotografije u tipičnom zimskom pejzažu na Zlatiboru.

Ove brojke govore da Gold gondola svake sezone uspeva da na nov način privuče putnike i ponudi im bogat zabavni sadržaj kako bi na najbolji način proveli slobodno vreme sa decom i prijateljima.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x