Sreda suvo i toplo vreme, postepeno naoblačenje

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U većem delu suvo i toplo uz postepeno naoblačenje. Uveče i u toku noći ponegde kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak. Vetar slab i umeren, u Vojvodini i na planinama mestimično jak, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 0 do 10 °S, a najviša od 17 do 22 °S.

BEOGRAD
Veći deo dana suvo i toplo uz postepeno naoblačenje. Uveče i u toku noći u pojedinim delovima grada očekuje se kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 10 °S, a najviša oko 21 °C.

NOVI SAD
Veći deo dana suvo i toplo uz postepeno naoblačenje. Uveče i u toku noći kratkotrajna kiša. Vetar umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 8 °S, a najviša oko 21 °C.

NIŠ
Suvo i toplo uz postepeno naoblačenje. Vetar umeren, jugozapadni. Najniža temperatura oko 6 °S, a najviša oko 21 °C.

КRAGUJEVAC
Veći deo dana suvo i toplo uz postepeno naoblačenje. Uveče i u toku noći kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 7 °S, a najviša oko 21 °C.

КRALJEVO
Veći deo dana suvo i toplo uz postepeno naoblačenje. Uveče i u toku noći povremeno kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak. Vetar umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 6 °S, a najviša oko 20 °C.

UŽICE
Veći deo dana suvo i toplo uz postepeno naoblačenje. Uveče i u toku noći povremeno kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak. Vetar umeren, povremeno pojačan, južni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 3 °S, a najviša oko 18 °C.

PRIŠTINA
Veći deo dana suvo i toplo uz postepeno naoblačenje. Uveče i u toku noći kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak. Vetar umeren, povremeno pojačan, južni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 3 °S, a najviša oko 19 °C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 06.04.2022.god.)
U četvrtak pretežno oblačno i relativno toplo s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće umeren i jak vetar južnih smerova. Od petka postepeno hladnije, a vetar će biti u skretanju na severozapadni, prvo u Vojvodini. Кiša će padati do kraja sedmice, a lokalno se očekuju i obilnije padavine. U subotu na planinama prelazak kiše u sneg, a u noći ka nedelji kratkotrajan sneg ponegde se očekuje i u nižim predelima. Najhladniji dani biće nedelja i ponedeljak (03-04.04.) sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 5 do 10 °S. Početkom naredne sedmice očekuju se i slabi (prizemni) jutarnji mrazevi. Na severu Srbije padavine će prestati, dok će u ostalim krajevima uz promenljivu oblačnost i dalje biti uslova za kišu i sneg. Od utorka promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima uz postepeni porast dnevne temperature.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x