Duel počinje u 16 časova, prvo će na teren druge table svojih reprezentacija, potom slede Đoković i Čilić, a onda i dubl.

Srbija protiv Hrvatske igra za finale Dejvis kupa

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: BetaPhoto/TSS/Neda Miletic/DS
Podelite vest

Dejvis kup reprezentacija Srbija igra od 16 časova polufinale Završnog turnira u Madridu protiv Selekcije Hrvatske. “Orlovi” su favoriti u ovom duelu i imaju priliku da se plasiraju u finale u susretu sa ekipom koju su pobeđivali u prethodna četiri okršaja.

Srbija je do polufinala stigla trijumfom nad Kazahstanom od 2:1, dok su Hrvati istim rezultatom eliminisali Italijane. Jasno je da će duel u Madridu odlučivati singl mečevi, pošto u dublu za “vatrene” nastupaju prva dvojica na svetu u konkurenciji parova – Mate Pavić i Nikola Mektić.

Zbog toga će, ako računamo da je Novak Đoković veliki favorit protiv Marina Čilića, druga tabla biti presudna. Dušan Lajović, Filip Krajinović ili Miomir Kecmanović će na drugoj strani mreže verovatno imati Bornu Goja, koji je eksplodirao na turniru u Madridu.

“Mnogo nam znači dan odmora i nadam se da ćemo zabeležiti pobedu na startu, da bi nam kasnije bilo lakše. Imamo odličnu hemiju u timu, idemo na pobedu i mislim da su nam dobre šanse”, izjavio je Đoković.

Duel počinje u 16 časova, prvo će na teren druge table svojih reprezentacija, potom slede Đoković i Čilić, a onda i dubl.

U drugom polufinalu se u subotu sastaju Rusija i Nemačka.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x