Spoj zdravlja i uživanja – Wellnes & SPA centar Hotela Agape na Zlatiboru

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Hotel Agape Zlatibor
Podelite vest

Jesen nam je zakucala na vrata, hladniji dani dolaze, mi se prisećamo leta i plaže uz zvuke talasa mora.  Zahvaljujući Wellness & SPA centru hotela Agape na Zlatiboru, gde možete pronaći mesto za relaksaciju i vreme samo za sebe, jesen neće biti siva i tmurna.

Hotel Agape nalazi se na samo desetak minuta laganog hoda od prepoznatljivog zlatiborskog jezera i centra.

Ono što je svakako nezaobilazno na svakom odmoru jeste vreme provedeno u Wellnes & SPA centru. Svim gostima hotela na raspolaganju su BESPLATNO slana soba, finska sauna, bazen sa đakuzijem, tepidarijumi, „knajp“ kadice za masažu stopala i naravno veliki broj masaža (naplaćuje se dodatno).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AGAPE Zlatibor (@agape.zlatibor)

Benefiti spa centra poznati su od davnina. Spa terapija pruža fizičko, mentalno i duhovno isceljenje ključno u održavanju zdravog načina života i promovisanju dugovečnosti.

Ukoliko boravite na Zlatiboru, dolazite poslovno, porodično ili prosto volite privatnost, svakako možete koristiti i uživati u uslugama koje pruža hotel Agape.

Kroz svoje dugogodišnje iskustvo sa mnogobrojnim klijentima,  uspeli su da ispune zahteve svih gostiju, čak i onih najzahtevnijih.

Smeštajne jedinice su jednokrevetne, dvokrevetnekomfort i porodične sobe, kao i apartmani sa i bez kuhinje. Buđenje uz cvrkut ptica i miris borova, biće dovoljni razlozi da za svoj odmor odaberete baš hotel Agape, ali i rado mu se vraćati.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x