RTS: Er Srbija otkazuje popodnevne letove vikendom za London

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: BetaPhoto/Air Serbia

Počev od subote, 9. jula, „Er Srbija“ obustavlja popodnevne letove subotom i nedeljom za London, i tako će biti  do kraja meseca, zbog, kako kažu u nacionalnoj avio-kompaniji, nedovoljnog broja zaposlenih na aerodromu Hitrou i smanjenja usluga.

Kako prenosi Radio-televizija Srbije (RTS) i dalje je veoma teška situacija na aerodromu „Hitrou“ u Londonu zbog smanjenih usluga usled nedovoljno zaposlenih radnika.

„Er Srbija“ je bila prinuđena da otkaže jučerašnji let između Beograda i Londona, a potom i povratni let, saopštio je nacionalni avio-prevoznik.

Zbog najave sa aerodroma „Hitrou“ da usluga popodnevnih letova vikendom neće biti moguća ni u narednom periodu, „Er Srbija“ je, kako se navodi, prinuđena da otkaže popodnevne letove subotom i nedeljom tokom čitavog meseca, počev od subote, 9. jula.

Današnji popodnevni let JU386 između Beograda i Londona „Er Srbija“ će morati da obavi zato što je uslovljena mogućnošću da u suprotnom izgubi istorijski slot – pravo sletanja na Hitrou u određeno vreme.

Putnici na tom letu će moći da putuju samo sa ručnim prtljagom. Na povratnom letu iz Londona JU387 prevoz putnika neće biti moguć, pa je kompanija prinuđena da taj let otkaže.

Srpska nacionalna avio-kompanija je, kako se ističe, tako dovedena u paradoksalnu situaciju da joj se najavljuje da neće biti mogući prihvat i otprem putnika, njihovog prtljaga, dok se sa druge strane insistira da se letovi obave, pa čak i delimično ili potpuno prazni.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Коментари
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x