RAJ za hedoniste: HOTEL MARICA – Tamo gde sva čula uživaju (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Želite da prespavate u Nišu, ili da nakon napornog dana uživate u prelepoj panorami grada, planirate slavlje, poslovno okupljanje ili sastanak? HOTEL MARICA je pravo mesto za vas!

Smešten u mirnom, uzvišenom kraju grada, na nekoliko minuta od centra Niša, Hotel Marica pruža izvanredan pogled gde čitav grad jeste kao na dlanu. Nezaboravni trenuci se na ovom mestu prosto sami nižu. Nekadašnji hotel Aleksandar, dobro poznat Nišlijama, gostima iz drugih gradova ali i Nišlijama, nudi brojne sadržaje uz potencijal da se upravo onima koji borave tu pruži užitak, kakav će pamtiti.

Pored udobnih smeštajnih kapaciteta, opremljenih na najsavremeniji način, u ponudi hotela su tri restorana i kongresni centar namenjen za organizaciju događaja.

Sobe su klimatizovane, sa bežičnim internetom, kablovskom televizijom, radnim stolom… Doručak se poslužuje na bazi švedskog stola, a specijaliteti su na raspolaganju različitim ukusima gostiju. Lobi bar, ljubazno osoblje i obezbeđen parking dodatan su razlog da budete gosti niškog HOTELA MARICA.

Veliki kongresni centar, ima ukupno 170 mesta, može da bude u bioskopskom ili u amfiteatorskom rasporedu. Upravo površina ovog prostora uz tehničku logistiku, čini Hotel Maricu pogodnim za održavanje prestižnih događaja, poput konferencija, koktela, predavanja…

Ukoliko ste planirali da stanete na ludi kamen, HOTEL MARICA vam otvara svoja vrata, da zajedno slavite ljubav uz goste kojima ćete pružiti nezaboravno slavlje.

“Dajemo vam kompletnu podršku oko organizacije i planiranja vašeg događaja do najfinijih detalja izbora hrane i pića. Možemo prilagoditi meni vašem jedinstvenom konceptu, kreirati piće dobrodošlice i poseban koktel po vašim željama i ukusu”, poručuju iz hotela Marica.

Goste hotela ovi ljubazni domaćini, dočekuju u:

  • Bistro restoranu, koji je smešten kraj bazena, sa velikim izborom hrane i pica, na raspolaganju je i
  • Nacionalni restoran, sa kapacitetom od 60 mesta u sali i 50 mesta u bašti pored bazena, kao i
  • Fine dining restoran, koji ima elegantnu mermernu salu sa terasom koja će vam omogućiti da uz panoramski pogled uživate u pažljivo spremljenoj hrani.
The gallery was not found!

Gostima je na raspolaganju i otvoreni bazen, koji je prava oaza mira u vrelim, letnjim danima. Veliki izbor pića i hrane, lepo vreme i pogled na carski grad, pravi je izbor za hedoniste.

 

HOTEL MARICA
Njegoševa 81A, Niš
063 562-333
www.hotel-marica.com
Facebook

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x