Radikali u Knjaževcu delili knjige Vojislava Šešelja i pozvali gradjane da glasaju za njih

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Arhiva Niš Foto: B.Lj.
Podelite vest

U okviru kampanje za predstojeće izbore predstavnici Srpske radikalne stranke (SRS) delili su danas stanovnicima Knjaževca knjige lidera te stranke Vojislava Šešelja, a imali su priliku i da sa njim razgovaraju i potpišu peticiju protiv donošenja Zakona o istopolnim brakovima.

Radikali su podsetili da se na lokalnim izborima u Knjaževcu njihova odbornička lista nalazi pod brojem pet i ima 22 odbornička kandidata.

Predsednik opštinskog odbora Knjaževca Srđan Radulović rekao je da su odbornički kandidati “ljudi iz naroda” koji će se na reprezentativan način boriti i predstavljati SRS u skupštini.

“Predstavljamo program u cilju osvajanja što većeg broja odborničkih mesta. Nadamo se da u Skupštini Knjaževca ‘uzmemo’ barem 50 odsto mesta, ako ne i više”, izjavio je Radulović.

On je kazao da će se radikali, ukoliko dobiju podršku građana boriti za interese svih Knjaževčana, za rešavanje njihovih osnovnih životnih problema, izgradnju putne i komunalne infrastrukture i za više kulturnih dešavanja u Knjaževcu.

“Nemojte da sedite ako želite promene, glasajte za broj pet”, kazao je Radulović.

Prema Radulovićevim rečima, radikali su intenzivirali predizborne aktivnosti u cilju promocije programa svoje stranke i dobijanja što veće podrške građana na predstojećim izborima.

Dodao je da se pokazalo u prethodne dve godine da jednopartisjki sistem u Srbiji ni u kom slučaju nije dobar za narod i državu.

On je istakao da srpski radikali “itekako” nedostaju u republičkom parlamentu.

Radulović je podsetio da se na parlamentarnim izborima lista Srpske radikalne stranke nalazi se pod brojem četiri, na lokalnim izborima u Boru pod brojem 11, a na lokalnim izborima u Kladovu i Majdanpeku pod brojem pet.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x