Prvo izvlačenje ‘Uzmi račun i pobedi’ u 18 časova, do sada skenirano 41,1 milion računa

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: uzmiracun.rs
Podelite vest

Prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” održaće se danas, 28. januara u 18 časova, u direktnom prenosu na prvom programu Radio televizije Srbije, a do sada je skenirano 41,1 milion računa, saopštila je danas Vlada Srbije.

Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće.

Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuju se pet izvlačenja.

Pravo na učešće u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” imaju svi punoletni građani Srbije, a za učestvovanje neophodno je imati instaliranu istoimenu aplikaciju na mobilnom telefonu.

Na aplikaciji, preko jednog uređaja mogu se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona.

Ovo je omogućeno sa ciljem da mladi mogu da prijave starije, koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, a sve kako niko ne bi bio diskriminisan.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja, što znači da građani koji budu skenirali svoje račune do podneva, imaju pravo da konkurišu za dva stana u Beogradu.

Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju.

Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.

Nagradna igra počela je 24. decembra prošle godine, a ministar finansija Srbije Siniša Mali je nedavno rekao da je namera da se ovom nagradnom igrom održi svest građana o važnosti uzimanja fiskalnog računa i smanjenju sive ekonomije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x