Prolom Banja – nadaleko poznata po svojoj lekovitoj vodi

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Prolom Banja na padinama planine Radan. Ova banja je poznata po svojoj lekovitoj Prolom vodi, koja pripada retkoj grupi voda visokih balneoloških vrednosti, visoko alkalna (pH 8,8-9,2), niskomineralizovana (suvi ostatak 148 mg/l) i bikarbonatna.

Na lekovitoj Prolom vodi se zasnivaju svi naši zdravstveni programi. Efekat lečenja se pojačava primenom balneoloških i fizikalnih tretmana, boravkom na čistom i svežem vazduhu i šetnjama po netaknutoj prirodi Prolom Banje. Poboljšanju opšteg stanja zdravlja doprinose nadmorska visina (550-668 m) i umereno kontinentalna klima sa velikim brojem sunčanih dana u godini.

Kompleks hotela Radan je u sebi objedinio smeštaj u udobnom sobama, savremene medicinske i Wellness tretmane, sadržaje za rekreaciju, zabavu i izlete. Ukoliko želite prostor za rad u mirnom okruženju, za Vas smo obezbedili sale za sastanke sa svom potrebnom opremom.

Bilo da dolazite na lečenje ili odmor, poslovne susrete ili jednostavno, na opuštanje u prirodi, svoj boravak možete upotpuniti Wellness tretmanima, opuštanjem u zatvorenom i otvorenim bazenima, ručkom u “Etno restoranu”, izletima do Đavolje Varoši, crkve Lazarice i ostalih kulturnih turističkih atrakcija Topličkog okruga.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x