Prijave za Master kamp 2022 sa violinistom Nemanjom Radulovićem otvorene do 31. januara

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: O.S.R.
Podelite vest

Master kamp fondacije “Dobar glas” sa najpoznatijim srpskim violinistom Nemanjom Radulovićem namenjen je violinistima, mladim talentima  od 18 do 30 godina, državljanima Srbije koji poseduju prve nagrade na republičkim  ili međunarodnim takmičenjima. Fondacija “Dobar glas” obezbeđuje pune stipendije za četiri kandidata po izboru stručne komisije, a konkurs je otvoren do 31. januara. Master kamp 2022 će biti održan u Kaštelu Ečka od 27. maja do 4. juna ove godine.

Potpuna prijava treba da sadrži biografiju kandidata,  YouTube link sa izvođenjem dve stilski različite kompozicije od strane kandidata, snimljene najviše tri meseca od podnošenja prijave i popunjen obrazac za prijavu na Master kamp 2022, ističu u fondaciji Dobar glas.

Program MASTER KAMPA 2022 obuhvata pojedinačne časove interpretacije sa Nemanjom Radulovićem, pripreme za orkestarske audicije kao i simulaciju audicije sa analizom nastupa i savetima,  predavanje i konsultacije sa profesionalnim inostranim agentom, interni koncert tokom trajanja Kampa, savete za početak profesionalne karijere, koncerte i internacionalna takmičenja, kao i završni koncert.

Fondacija Dobar glas obezbeđuje stipendije za 4 polaznika MASTER KAMPA 2022 koji će biti odabrani od strane stručne komisije Fondacije i Nemanje Radulovića. Stipendija pokriva troškove smeštaja i hrane u Kaštelu Ečka, kotizacije i troškove transporta.

Konkurs za dodelu stipendija je otvoren 21.12.2021. do 31.01.2022. godine, a odabir učesnika odvijaće se u dve etape.

Uslovi koje kandidati treba da ispune za ulaz u Prvu etapu konkursa: da su učenici, studenti ili da poseduju diplomu zvanične obrazovne institucije u zemlji ili inostranstvu( instrument – violina) da su dobitnici prvih nagrada na republičkim ili međunarodnim takmičenjima, državljani Srbije ili imaju boravak u našoj zemlji, imaju ne manje od 18 a ne više od 30 godina života (rođeni od 01.01.1992. godine do 27.05. 2004. godine) i da prilože sledeću kompletnu i ispravnu dokumentaciju: profesionalnu biografiju kandidata, YouTube link sa izvođenjem 2 stilski različite kompozicije od strane kandidata ,snimljene najviše 3 meseca od podnošenja prijave, uz popunjen Obrazac za prijavu za MASTER KAMP 2022.

Rok za dostavljanje kompletne i ispravne zahtevane dokumentacije kandidata je 31.01.2022. godine do 23:59 časova.

Prijava se može smatrati uspešnom ukoliko se dobije potvrda o prijemu prijave i ispravnosti dostavljene dokumentacije u roku od sedam dana od slanja prijave. Prijave za konkurs slati na e-poštu: fdg.masterkamp@gmail.com . Nepotpune i neblagovremene prijave se neće razmatrati.

Uslovi koje kandidati treba da ispune za ulaz u Drugu etapu konkursa: Da se u slučaju odabira u uži izbor kandidati odazovu pozivu na audiciju, 5. i 06. marta 2022. godine, (i po potrebi sa svojim korepetitorom) i da odsviraju 2 stilski različite kompozicije po slobodnom izboru pred komisijom u trajanju do 15 minuta.

Više o konkursu na ovom linku.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x