Pred nama pravi prolećni dan, toplo i sunčano

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U četvrtak, 23. februara, u Srbiji  toplo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima.

Vetar umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak iznad normale.

Minimalna temperatura od 0°C do 8°C, a maksimalna od 14°C do 18°C. U noći ka petku je moguće naoblačenje sa ređom pojavom kratkotrajne kiše.

U petak toplo i promenljivo oblačno sa mogućom kratkotrajnom kišom.

U subotu naoblačenje sa kišom, a na severu Srbije popodne zahlađenje. U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom prema današnjoj prognozi.

Beograd: U četvrtak toplo uz umerenu oblačnost, a u noći na prelazu ka petku naoblačenje i moguća poneka kap kiše. Duvaće umeren jugoistočni vetar. U petak toplo i promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom. U subotu naoblačenje sa kišom, a popodne zahlađenje. U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i mogućim snegom prema današnjoj prognozi.

Novi Sad: U četvrtak toplo uz umerenu oblačnost, a na prelazu ka petku naoblačenje sa prolaznom kišom. U petak toplo i promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom. U subotu naoblačenje sa kišom, a popodne zahlađenje. U nedelju znatno hladnije sa susnežicom.

Niš : U četvrtak sunčano i znatno toplije od proseka. U petak i subotu takođe toplo i promenljiva oblačnost. U subotu naoblačenje sa kišom, a u nedelju zahlađenje sa mogućom susnežicom i snegom prema današnjoj prognozi.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x