Posle jutarnjeg slabog mraza sredinom dana i posle podne pretežno sunčano

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Dragan Gojić/MO
Podelite vest

Ujutro i pre podne malo i umereno oblačno, mestimično uz slab mraz u jutarnjim satima. Sredinom dana i posle podne pretežno sunčano. Kasnije posle podne na severozapadu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje koje će u toku noći usloviti mestimično slabu kišu, u brdsko-planinskim predelima slab sneg. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, od sredine dana u skretanju na severozapadni koji će na severozapadu Srbije biti kratkotrajno i jak. Najniža temperatura od -5 °C do 3 °C, a najviša od 10 °C do 15 °C.

BEOGRAD
Ujutro i pre podne malo i umereno oblačno, na širem području grada uz slab mraz u jutarnjim satima. Sredinom dana i posle podne pretežno sunčano. Krajem dana naoblačenje. Vetar slab, jugoistočni, od sredine dana u skretanju na umeren severozapadni. Najniža temperatura od -1 °C do 3 °C, a najviša oko 13 °C.

NOVI SAD
Ujutro i pre podne malo i umereno oblačno, uz slab mraz u jutarnjim satima. Sredinom dana i posle podne pretežno sunčano. Uveče naoblačenje, koje će u drugom delu noći usloviti slabu kišu. Vetar slab, jugoistočni, od sredine dana u skretanju na umeren, kratkotrajno i jak severozapadni. Najniža temperatura oko -1 °C, a najviša oko 12 °C.

NIŠ
Ujutro i pre podne malo i umereno oblačno, uz slab mraz u jutarnjim satima. Od sredine dana pretežno sunčano. Tokom noći naoblačenje. Vetar slab, jugoistočni, kasnije posle podne u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura oko -3 °C, a najviša oko 14°C.

KRAGUJEVAC
Ujutro i pre podne malo i umereno oblačno, uz slab mraz u jutarnjim satima. Od sredine dana pretežno sunčano. Krajem dana naoblačenje, koje će tokom noći usloviti slabu kišu. Vetar slab, južni i jugoistočni, posle podne u skretanju na umeren severozapadni. Najniža temperatura oko -2 °C, a najviša oko 15 °C.

KRALJEVO
Ujutro i pre podne malo i umereno oblačno, uz slab mraz u jutarnjim satima. Od sredine dana pretežno sunčano. Krajem dana naoblačenje, koje će tokom noći usloviti slabu kišu. Vetar slab, južni i jugoistočni, posle podne u skretanju na umeren severozapadni. Najniža temperatura oko -3 °C, a najviša oko 14 °C.

PRIŠTINA
Ujutro i pre podne malo i umereno oblačno, uz slab mraz u jutarnjim satima. Od sredine dana pretežno sunčano. Tokom noći naoblačenje. Vetar slab, južni i jugoistočni, uveče u skretanju na umeren severozapadni. Najniža temperatura oko -3 °C, a najviša oko 12 °C.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x