Popović (SSP) pita direktora Arene: Kome ste fakturisali troškove za najam dvorane na dan glasanja

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Insajder Video printscreen
Podelite vest

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović pozvala je danas direktora Arene Gorana Grbovića da odgovori kome je fakturisao troškove za celodnevni najam dvorane na dan glasanja kada je, kako je u saopštenju navela, pretvorena u sabirni centar za glasače iz susednih zemalja koji nemaju pravo da glasaju kakve će u Beogradu biti škole, kuda će ići metro, šta će se rušiti i graditi.

Popović je zatražila i da Grbović odgovori i koju firmu za obezbeđene je angažovao.

“Vi ste rekli da je tog dana u Areni organizovan košarkaški turnir. Obezbeđenje koje ste angažovali je tvrdilo da se snima film i na silu su izbacili članove Republičke izborne komisije koji su hteli da se utvrdi šta se dešava u dvorani koja je vlasništvo grada Beograda”, navela je Popović.

Prema njenim rečima, “danas svi znamo da u Areni nije bilo ni turnira ni snimanja filma, tamo su bili štandovi za prijavljivanje birača, dupli birački spiskovi i sendviči za ljude koje su raspoređivali po beogradskim opštinama na koje su ih pre toga protiv zakona prijavili”.

“Znamo da oni silni ljudi koji su izlazili iz autobusa nisi ni statisti ni igrači. Oni su, kako to snimci na kojima to sami govore dovoženi u Arenu čiji ste Vi direktor da bi glasali na izborima u našem gradu u kome ne žive”, naglasila je Popović.

Ukoliko Grbović ne odgovori na ova pitanja i ne da javnosti na uvid ugovore i fakture, rekla je Popović, značiće da je zloupotrebio funkciju direktora, da Arenu, koja pripada svim građanima Beograda, bez nadoknade daje na korišćenje jednoj stranci, što je protivzakonito.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x