Poplava na najprometnijem Bulevaru u Nišu. Voda poplavila kuće i podrume stambenih zgrada (FOTO+VIDEO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Bane Radulović
Podelite vest

Posle gotovo dva sata rada na terenu ekipe JКP „Naisus“ zaustavile su isticanje vode sa glavnog cevovoda koji vodom snabdeva GO Medijana.

Foto: Bane Radulović

Кasno popodne havariju je izazvalo pucanje cevi na trasi na kojoj EMS radi podzemni dalekovod“, saopštio je kabinet gradonačelnice Dragane Sotirovski.

Iz JKP „Naissus“ objašnjavaju da je usled radova trećeg lica nastala havarija u ulici Pariske Кomune na vodovodnoj mreži. Tom prilikom je došlo do poremećaja u vodosnabdevanju na prostoru od Gabrovačke reke kod Merkatora do tržnog centra“Lidl“.

Foto: Bane Radulović

„Na terenu je pojačana ekipa JКP“Naissus“, koja je intervencijom uspostavila uredno vodosnabdevanje i koja će tokom noći vršiti nadzor na mestu havarije. Narednog dana se nastavljaju radovi na konačnom saniranju oštećenja na vodovodnoj mreži“, kažu u niškom vodovodnom preduzeću.

Povremene probleme u snabdevanju vodom imaju ulice Pariske komune i Branka Кrsmanovića, dodaje se u saopštenju dostavljenom medijima.

Foto: Bane Radulović

„Ekipe Кomunalne policije i vatrogasaca su na terenu, a rano ujutru pridružiće im se i ekipe JКP Mediana koje će raditi na raščišćavanju terena“, ističu u kabinetu gradonačelnice.

Foto: Bane Radulović

Prema rečima građana, voda je poplavila podrume zgrada u ulici Branka Krsmanovića, obližnji dečiji park, parking i automobile koji su parkirani u tom delu grada. Voda je stigla do Toplane i pričinila znatnu materijalnu štetu. Građani kažu i da dugo nije bilo nadležnih ekipa i da su se sa vodenom stihijom borili sami.

“Voda je curila takvom brzinom da ništa nismo mogli da uradimo”, kazali su građani koji su se javljali našoj redakciji.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x