Ponoš: Srbija će biti uređena zemlja koja gleda u budućnost

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Youtube NovaS MedjuNama printscreen
Podelite vest

Predsednički kandidat Ujedinjene Srbije Zdravko Ponoš rekao je da će Srbija posle aprilskih izbora biti ujedinjena i uređena zemlja koja gleda u budućnost.

Ponoš je na konferenciji za novinare rekao da je predsedničku kandidaturu prihvatio kao gest građanske odgovornosti i patriotske dužnosti, te zahvalio svima koji su ga podržali.

Naglasio je da po Ustavu, predsednik Srbije odražava državno jedinstvo i da je tako u svakoj državi, te dodao da je čovek koji danas radi taj posao razjedinio Srbiju.

“Srbija će posle aprilskih izbora biti uređena zemlja, svesna sebe i svoje prošlosti, ali koja gleda u budućnost”, rekao je Ponoš.

Upitan da li će razgovarati i sa ostalim opozicionim strankama i pokretima, odgovorio je da će ih sa zadovoljstvom prihvatiti razgvore sa onima iz “prave opozicije” ali da nema nameru nikoga da moli.

Rekao je da je prihvatio predsedničku kandidaturu i da će mu fokus biti građani.

Naveo je da “nikoga ne omalovažava” i da je, kako je rekao, tu za svakog ko je spreman da razgovara.

Ponoša su kandidovali Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija i Sindikat Sloga.

Predsedničkog kandidata Ponoša, nosioca liste na parlamentarnim izborima Mariniku Tepić i kandidata za gradonačelnika Beograda Vladetu Jankovića podržali su Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara i Građanska platforma.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x