Ponoš: Opozicija mora da se ujedini i bolje organizuje

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Zdravko Ponoš, Foto: (BETAPHOTO/EMIL VAS)
Podelite vest

Predsednik stranke Srbija Centar-Srce Zdravko Ponoš ocenio je danas da opozicione stranke moraju mnogo bolje da se organizuju i ujedine do izbora, za koje je rekao da se ne zna kada će biti održani.

On je posle prve skupštine te stranke održane u Centru za kulturu “Vlada Divljan” na kojoj je zvanično izabran za predsednika, naveo da svaki dan predsednika Srbije Aleksandra Vučića na vlasti “nad Srbjom stoji kao teška godina”.

“SNS režim mora da se skloni sa vlasti da bi Srbija bila uređena država. Nevolje i problemi mogu da se pretvore u priliku za sustizanje kašnjenja koje ima ova država. Ali imamo pogrešne ljude, a samim tim i pogrešnu politiku”, rekao je Ponoš na konferenciji za novinare nakon skupštine.

Na prvoj skupštini stranke Srce izabrani su i potpredsednici stranke Mihailo Brkić, Tijana Perić Diligenski, Bojan Dimitrijević, Duško Lopandić, Tatjana Marković Topalović i Slobodan Cvejić.

Konferenciji su prisustvovali i Nebojša Zelenović i Biljana Stpjković iz Zajedno, Biljana Đorđević iz Zeleno levog fronta i Miloš Parandilović iz pokreta Novo lice Srbije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x