POKS: SNS sprovodi akciju „od vrata do vrata“, kojom jasno stavlja građanima do znanja da imaju sve podatke o njima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube POKS printscreen
Podelite vest

Aktivisti SNS-a nemaju stida, obraza ni morala. Pozdravljam građansko hapšenje kojem su pribegli stanari jedne zgrade na Voždovcu u pokušaju da spreče krivično delo režimskih aktivista.

Кršeći zakon o zaštiti podataka ličnosti, funkcioner SNSa i direktor PIO fonda Relja Ognjenović, uhvaćen na delu, plasira jeftinu priču o sasvim legitimnom obilasku stranačkih članova i simpatizera. Da se razumemo, teško da posle svih njihovih malverzacija u Beogradu postoji zgrada u kojoj svi stanari simpatišu SNS. Očito se ovde radi o akciji „od vrata do vrata“, gde se građanima jasno stavlja do znanja da imaju njihove podatke i uz kršenje zakona, nastavljaju da ih proganjaju, da ih kupuju za kilo brašna i tablu C vitamina ili pak za par crvenih. No treba da su svesni da im takva kampanja neće proći na ponovljenim izborima koji su najavljeni zbog krađe i prekrajanja izborne volje Beograđana.

Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS), apeluje da ukoliko se ne omoguće pošteni i fer izbori, izbora neće ni biti!“, poručio je Vladimir Đorđević, Narodni poslanik i potpredsednik Pokreta obnove Кraljevine Srbije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x