POKS pozvao opoziciju da ne učestvuje na izborima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube BALKAN INFO - Zvanični kanal video printscreen
Podelite vest

Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS) pozvao je sve opozocione stranke da donesu odluku o neizlasku na nameštene i unapred pokradene izbore, vodeći se interesima naroda i države.

Poručili su opoziciji da treba da ignorišu preporuke američkog ambasadora (Kristofera Hila) da se izbori u Beogradu nikako ne smeju bojkotovati, kao i da treba da se odupru krađi koja se sprema za te izbore.

“Neka se zapitaju pojedine stranke građanske opozicije zašto američki ambasador poziva da se izađe na izbore za mesec dana, a još uvek nijedan zahtev opozicije nije sproveden u delo, niti može za tako kratko vreme. Čišćenje biračkog spiska od više desetina hiljada glasača SNS sa lažnim prebivalištima nije moguć ni tehnički, ni pravno ni fizički do 2.juna”, izjavio je predsednik POКS i narodni poslanik Vojislav Mihailović.

Istakao je da je u trgovini srpskim interesima predsednika države i američkog ambasadora, a u zamenu za opstanak na vlasti Aleksandra Vučića, Hil uvek stajao na njegovu stranu, a za uzvrat dobijao registarske tablice za Кosovo, priznavanje njihovih ličnih karata i druge brojne ustupke.

“Tako će biti i ovaj put i zato prozapadnoj opoziciji mora biti jasno, čim Hil poziva na izlazak na izbore, da je dogovor o gašenju Republike Srpske, primanju takozvanog Кosova u Savet Evrope i dogovor o Rio Tintu već sklopljen. Кo učestvuje na Hilovim i Vučićevim lažnim izborima taj je saradnik režima, a protivnik interesa srpskog naroda i svih građana Srbije”, zaključio je Mihailović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x