POKS: Ignorisanje kritički nastrojenih medija stvara atmosferu nepoverenja i ukazuje na nespremnost u vlasti da se suoči s teškim pitanjima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

„Umesto da se suoče sa pitanjima svih novinara, funkcioneri SNS-a biraju put ćutanja i ignorisanja određenih medijskih izveštača. Takvo selektivno komuniciranje s medijima nije samo nekorektno, već je i u direktnom sukobu sa demokratskim principima.

Na funkciji koju obavlja, Šapić nije privatna ličnost, već predstavnik građana, pa je dužan da pruži odgovore na sva pitanja koja proizilaze iz javnog interesa. Takvo ponašanje ne samo da krši zakon, već i sputava pravilan tok informacija ka građanima, koji imaju pravo da budu obavešteni o svim relevantnim temama. Da li je ovo još jedna u nizu malverzacija SNS-a usmerena prema narodu i/ili još jedno pokazivanje njihovog bahaćenja, ostaje nam da vremenom prepoznamo.

Ignorisanje kritički nastrojenih medija stvara atmosferu nepoverenja i ukazuje na nespremnost u vlasti da se suoči s teškim pitanjima.“, izjavio je potpredsednik POКS, Vladimir Đorđević.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x