Peta prolećna “Novosadska cvetna pijaca” 13-14. maj 2022.

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

U petak i subotu, 13. i 14. maja će se održati peta “Novosadska cvetna pijaca” u prolećnom ciklusu na platou ispred SPENS-a. Radno vreme Novosadske cvetne pijace je u petak od 8.30 do 19.00 časova, a u subotu od 8.00 do popodnevnih i predvečernnjih sati. Podršku je pružila Gradska uprava za privredu.

Na dobro poznatoj lokaciji predstaviće se proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, proizvođači meda i hrane. Izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, tako da vas pozivamo da posetite plato ispred SPENS-a i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije.

Cilj je da se promovišu mali proizvođači i da im se omogući da predstave svoje proizvode. Кroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućeno im je da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

Naredna “Cvetnu pijacu” planirana je za 20. i 21. maj.

Posetitee prolećnu “Novosadsku cvetnu pijacu” i pronađite nešto za sebe i svoje najmilije, uredite svoje balkone i vrtove i uživajte u cvetnom platou.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x