Otvoren konkurs za prijave na 70. Martovski festival dokumentarnog filma

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: promo Dom omladine Beograd

Odbor Festivala i Dom omladine Beograda obavestili su domaće produkcije i autore da je od 1. novembra do 15. januara 2023. godine rok za podnošenje prijava za selekciju domaćeg takmičarskog programa (dokumentarnog do 50 minuta, dokumentarnog preko 50 minuta, kratkog igranog, animiranog, eksperimentalnog filma i video arta) 70. Beogradskog  festivala dokumentarnog  kratkometražnog filma – Martovskog festivala.

Konkurs je otvoren i za autore i produkcije iz inostranstva, isključivo za prijavu kratkometražnih filmova i to u sledećim kategorijama: igrani, dokumentarni, animirani, eksperimentalni film i video art. Prilikom prijavljivanja međunarodnih filmova plaća se naknada (submission fee) u iznosu od 20 dolara.

Prijava na konkurs u svim kategorijama se vrši isključivo preko Filmfreeway platforme Martovskog festivala od 01. novembra 2022. do 15. januara 2023. godine, na sledećem linku: https://filmfreeway.com/MARTOVSKI

Konkurs važi za filmove proizvedene 2021. godine i kasnije.

Producenti ili autori filmova selektovanih za takmičarski program 70. Martovskog festivala biće obavešteni najkasnije do 01. marta 2023.

Festival će biti održan od 28. marta do 2. aprila 2023. godine u Domu omladine Beograda.

www.martovski.rs
info@martovski.rs
https://www.facebook.com/MartovskiFestival
https://www.instagram.com/martovskifestival

 

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x