Osmomartovsko uživanje na Gold gondoli

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: Gold gondola

Inspirisani željom da naši putnici uvek provedu nezaboravne trenutke na Gold gondoli ovaj Međunarodni dan žena obeležili smo u našem duhu negovanja malih znakova pažnje.

Sve dame su imale priliku da se besplatno provozaju najdužom panoramskom gondolom na svetu i da dožive Zlatibor iz potpuno nove perspektive. Posebno iznenađenje za naše drage putnice bile su kolege na međustanici koji su poklanjali ruže, a na Torniku su ih obradovali kolačima.

Kao društveno odgvorno preduzeće, cilj nam je da pošaljemo poruku da uvek postoji način kako da iznenadimo naše bake, majke, žene i sestre, koje na trasi Gold gondole mogu pronaći različite sadržaje.

Pre svega, kroz promociju zdravih stilova života, gondola svake sezone nudi aktivnosti iz oblasti sporta, rekreacije, saveta za zdravu ishranu ili jednostavni boravak u prirodi na čistom planinskom vazduhu. Dan žena je samo jedan od povoda kojim promovišemo važnost brige o svim kategorijama naših putnika za koje gondola uvek treba da bude dostupna.

Dame su na Gold gondoli uvek u prvom planu, pa je među istaknutim vrednostima našeg javnog preduzeća podrška ženama u oblasti preduzetništva, kao i tokom Meseca borbe protiv raka dojke kada smo organizovali ekoterapiju za žene koje su pobedile ovu tešku bolest.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x