Orlić ponovo nazvao opozicione poslanike siledžijama, lopovima i divljacima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Vladimir Orlić, Foto: Printscreen Youtube/Prva
Podelite vest

Predsednik Skupštine Vladimir Orlić ponovo je danas nazvao poslanike opozicije siledžijama, lopovima  i divljacima, a njihovo ponašanje u parlamentu ocenio je kao sramno i bezumno.

Orlić je na televiziji Pink rekao da nema ništa sporno oko organizacije izbora, da će odgovor na zahteve stići narednih nedelja, ali da je opozicija tu temu iskoristila za jučerašnje “nasilje” i, kako je i juče govorio “u želji da spreče povećanje penzija”.

On je rekao da opozicija menja mišljenje svakog dana i da su do nedavno govorili da izbori ne dolaze u obzir.

Predsednik Skupštine istakao da su se svi zahtevi opozicije sveli na dodelu nacionalne frekvencije “njihovom tajkunu”, a da se za oduzimanja frekvencije Pinku zalažu zbog slabljenja konkurencije.

“Priča o izbornim uslovima se svodi na jedno isto, da nema Aleksandra Vučića. Kad bi se njima ispunila ta želja da njega nema u politici ni na planeti, sve bi bilo u redu, to je njihova želja jer ne mogu da ga pobede”, rekao je Orlić.

On je dodao da je opozicija postigla samo to da rasprava o rebalansu bude završena u kratkom roku, jer niko nije želeo da iskoristi priliku i govori u direktnom tv prenosu.

Poslanici iz većine opozicionih stranaka juče su duvanjem u pištaljke, bukom i uzvicima probali da spreče održavanje sednice, tražeći odgovor na zahtev za raspisivanjem vanrednih izbora.

Skupština je uprkos toma nastavila rad i završila načelnu raspravu o 25 tačaka dnevnog reda, kao i raspravu o amandmanima na rebalans budžeta, gotovo bez ijednog govora poslanika.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x