Opozicija: Izlazimo na izbore iako nisu pošteni, cilj je pobeda na svim nivoima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: Facebook live video Stranka slobode i pravde
Podelite vest

Predstavnici opozicije okupljene oko Stranke slobode i pravde (SSP), Narodne stranke (NS) i Demokratske stranke (DS) saopštili su danas da izlaze zajedno na izbore.

“Izlazimo na izbore, potpisali smo i dogovorili se oko zajedničkog nastupa, naravno uslovno rečeno izbore jer i dalje nemamo slobodne i poštene izbore”, saopštili su predstavnici tih stranaka.

U zajedeničkom obraćanju javnosti, uz Zorana Lutovca, Vuka Jeremića, Dragana Djilasa, najavljeni su i predstavnici Pokreta slobodnih gradjana, Pokreta slobodna Srbija, Pokreta za preokret, Gradjanske platforme, Demokratske zajednice vojvodjanskih Madjara i Udruženih sindikata Sloga.

Lutovac je rekao da su se odlučili, “slušajući pre svega glas naroda i relevanta istraživanja, na frontalnu borbu, zajedno sa gradjanima”, kao i da su se dogovorili o “savezu i izdigli iznad ideoloških i partijskih razlika sa ciljem stvaranja zemlje vladavine prava” i da su “alternativa (predsedniku Srbije) Aleksandru Vučiću”.

Djilas je rekao da idu na pobedu na svim nivoima, a Jeremić da su patrijske interese ostavili za “srećnija vremena” jer žele da od 3. aprila Srbija bude drugačija zemlja od sadašnje.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x