Održan godišnji koncert pop hora G.L.A.S. u KC Zlatibor

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: TO Zlatibor

U nedelju, 5. februara, u Kulturnom centru Zlatibor, sa početkom u 19 časova, održan je godišnji koncert pop hora G.L.A.S.

U punoj sali, publika je uživala uz domaće i strane dobro poznate hitove u višeglasnom izvođenju pod dirigentskom palicom Marine Šaponjić, i klavirsku i gitarsku pratnju Vanje Dabić i Ivana Petronijevića. Poseban začin ovoj divnoj večeri dao je šarmantan nastup Zlatiborskog dečijeg hora „Mlađani građani“ u pratnji dirigenta i klavirske pratnje Marine Pavlović i gitare Branka Pavlovića.

Pop hor G.L.A.S. deo udruženja Prkos, Proaktivne Kulturno Otvorene Scene iz Čajetine, prvi je koji se bavi modernom muzikom u ovom kraju, i koji pesmom spaja ljude različitih profesija i godina.

Foto: TO Zlatibor

Od osnivanja hora 2021. godine, kada su imali posle samo mesec dana prvi koncert ovde kod nas na Zlatiboru, nastupali su sa Bajagom i Instruktorima na Kraljevom trgu, imali više zajedničkih nastupa sa Teatrom Inat, otvarali festivale i manifestacije, kao i pružali podršku u mnogim humanitarnim akcijama.

Pop Hor G.L.A.S. je uvek otvoren za nove članove i ovim putem vas pozivaju da se priključite ovom fantastičnom sastavu.

Ovaj upečatljiv muzički program je ostavio snažan utisak o potrebi ovakvih dešavanja na Zlatiboru, kojih u poslednje vreme ne manjka. Kulturni centar Zlatibor je počeo ovu godinu sa bogatim programom za decu i odrasle, kako pozorišnim i muzičkim večerima, tako i fantastičnim bioskopskim hitovima.

Foto: TO Zlatibor
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x