Očuh do smrti tukao dvogodišnju devojčicu u selu Grljan kod Zaječara, uhapšena i majka

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: deda stradale dvojčice, printscreen TV NOVA S
Podelite vest

Dvogodišnja Petra iz sela Grljan kod Zaječara preminula je od posledica batina, naložena je obdukcija, a majka i očuh su uhapšeni pod sumnjom da su odgovorni za smrt deteta. Petru je u toku jučerašnjeg dana do bolnice dovela tetka, koja je videla u kakvom stanju se dete nalazi kada je slučajno prošla pored kuće u kojoj su živeli, objavila je TV Nova u jutarnjem programu “Probudi se”.

Za sada nema zvaničnih informacija o ovom događaju, ni od policije ni iz zdravstvene ustanove u koju je nesrećna devojčica primljena sa modricama i vidljivim prelomima na telu.

U jutarnjem programu TV Nova S, iz sela Grljan kod Zaječara svedočio je deda ( ne rođeni) nesrećne devojčice koji je kazao da se majka  razišla letos sa Petrinim ocem i otišla da živi sa drugim čovekom, a svom suprugu ostavila dvoje dece.

Po pisanju medija i majka i očuh su uhapšeni, a dete je u bolnicu odvela tetka.

Po nezvaničnim informacijama lekari su u više navrata pokušavali reanimaciju, ali maloj Petri nije bilo pomoći.

Devojčica koja je umrla od batina imala je nepune dve godine.

O slučaju obavešteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

Dopunjena VEST 09.20.

 MUP Srbije saopštio je da je uhapšen M. N. (25) iz okoline Vlasotinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

Policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu J. T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

„M. N. se sumnjiči da je, juče u iznajmljenom stanu u Zaječaru, više puta po glavi i telu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i teško je povredio, a dete je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru gde je preminulo“, navodi  se u saopštenju policije.

Majka dvogodišnje devojčice je, sumnja se, znala da je njen vanbračni suprug tukao devojčicu, ali  nije prijavila policiji, dodaje se u saopštenju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Zaječaru.

 

 

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x