Obradović: Proevropska opozicija ne može da pobedi na izborima, građani traže promenu politike

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Miloš Miškov
Podelite vest

Lider Dveri Boško Obradović ocenio je danas da prozapadna opozicija ne može da pobedi Srpsku naprednu stranku na predstojećim izborima, jer građani traže promenu kompletne politike predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je naveo da će pobediti Nacionalno okupljanje, odnosno zajednička lista Dveri i stranke Zavetnici, kojoj će se pridružiti druge stranke slične orijentacije.

“Mislim da je realno da postoje dve kolone opozicije, suverenistička i prozapadna. Postojaće tehnička saradnja između nas, da branimo rezultate glasanja i da istaknemo naše programske razlike bez vređanja i omalovažavanja. Na izborima će građani imati vlast, imaće prozapadnu kolonu i treća kolona biće suverenistička”, rekao je Obradović na televiziji Nova S.

On je naveo da je njegova stranka za smenu atuelne vlasti na svim nivoima, ali da je bitno takođe koja će politika zameniti sadašnju.

“Krenuli smo putem ujedinjavanja, Novi DSS i POKS su dobrodošli u naše Nacionalno okupljanje. Mi ćemo pobediti i sarađivati sa svima koji podržavaju našu politiku”, rekao je Obradović.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x