Oblačno i suvo u većem delu Srbije, u Neogotinskoj krajini sunčano

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Umereno do potpuno oblačno, u južnom Banatu i brdskoplaninskim predelima mestimično sa snegom, samo na severozapadu Srbije ujutro i pre podne, a u Negotinskoj Krajini tokom celog dana pretežno sunčano. Vetar umeren, u brdskoplaninskim predelima povremeno i jak severozapadni, posle podne u slabljenju, a uveče u skretanju na zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 4 do 3 °C, najviša od 3 do 9 °C. Uveče suvo u svim krajevima uz smanjenje oblačnosti, a krajem dana i tokom noći sa severa novo jače naoblačenje, ali će se zadržati suvo.

BEOGRAD
Umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar umeren, severozapadni, posle podne u slabljenju, a uveče u skretanju na zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od -1 do 1 °C, najviša oko 7 °C. Uveče smanjenje oblačnosti, a tokom noći novo jače naoblačenje ali će se zadržati suvo.

NOVI SAD
Ujutro i pre podne pretežno sunčano, od sredine dana umereno oblačno. Vetar umeren, severozapadni, posle podne u slabljenju, a uveče u skretanju na zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 0 °C, najviša oko 7 °C. Uveče smanjenje oblačnosti, a krajem dana novo jače naoblačenje ali će se zadržati suvo.

NIŠ
Pretežno oblačno, ujutro i pre podne povremeno sa slabim snegom. Vetar umeren,
povremeno i jak severozapadni, posle podne u slabljenju, a uveče u skretanju na zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 1 °C, najviša oko 4 °C. Uveče smanjenje oblačnosti.

KRAGUJEVAC
Pretežno oblačno, ujutro povremeno sa slabim snegom. Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni, posle podne u slabljenju, a uveče u skretanju na zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 1 °C, najviša oko 6 °C. Uveče smanjenje oblačnosti, a tokom noći novo jače naoblačenje ali će se zadržati suvo.

KRALJEVO
Pretežno oblačno, ujutro i pre podne povremeno sa slabim snegom. Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni, posle podne u slabljenju, a uveče u skretanju na zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 0 °C, najviša oko 5 °C. Uveče smanjenje oblačnosti, a tokom noći novo jače naoblačenje ali će se zadržati suvo.


PRIŠTINA

Pretežno oblačno, ujutro i pre podne povremeno sa slabim snegom. Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni, posle podne u slabljenju, a uveče u skretanju na zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura oko -3 °C, najviša oko 3 °C. Uveče smanjenje oblačnosti.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x