Novosadski džez festival od 16. do 19. novembra u Srpskom narodnom pozorištu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube KCNS printscreen
Podelite vest

Najnovije, 24. izdanje Novosadskog džez festivala održaće se od 16. do 19. novembra, na sceni “Pera Dobrinović” Srpskog narodnog pozorišta.

Kako navode organizatori, ovogodišnje izdanje festivala predstaviće “paletu isprepletanih muzičkih žanrova” baziranih na džez muzici i neke od najpopularnijih sastava i svetski proslavljene muzičare regionalne džez scene.

Pored četiri koncertna dana, uvertiru 24. Novosadskom džez festivalu predstaviće dodatni sadržaji, pa će tako 14. novembra biti otvorena izložba Aleksandra Plačkova, nakon koje će biti održan koncert Ivana Švagera.

Za 15. novembar planirane su dečje radionice na “Trbini mladih” u Kulturnom centru Novog Sada, koje će držati Jovana Dobrijević i Jelena Dopudj.

Ovogodišnje izdanje festivala imaće i humanitarni karakter – pomoć Aleksandri Dinić koja boluje od najagresivnijeg tumora mozga, Glioblastom WHO, gradus IV, dodaju organizatrori i navode da će posetioci uplatom na račun Humanirane fondacije “Budi human – Aleksandar Šapić” u iznosu visine karte, dobiti karte za festival u zamenu za uplatnicu kao dokaz.

Ulaznice za koncertni program već su u prodaji na prodajnim mestima Gigstix-a, a ulaznica za jedan koncert iznosi 700 dinara, celovečernja 1.000 dinara za prvi, drugi i četvrti dan, dok je za treći dan 1.500 dinara.

Cena karte za ceo festival iznosi 3.600 dinara, a program je >>>

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x