Novogodišnji koncerti na zlatiborskom Kraljevom trgu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor, po dugogodišnjoj tradiciji, s posebnom pažnjom pripremaju obeležavanje novogodišnjih praznika na najposećenijoj planini u Srbiji.

Zlatiborski doček Nove godine uz atraktivne zabavno-muzičke sadržaje s poznatim izvođačima na Kraljevom trgu uvek okuplja hiljade posetilaca. Tako je za doček 2022. godine, za najbolji provod u novogodišnjoj noći na „zlatnoj planini“ ustanovljen raznovrstan program u vidu tri novogodišnja koncerta na pozornici Kraljevog trga, sa repertoarom za sve ukuse.

Tu trodnevnu seriju vrhunskih koncerata na otvorenom započeće jedna od najuspešnijih pevačica narodne muzike, Vesna Zmijanac i Alen Islamović (31.12.), bivši član grupa Divlje jagode i Bijelo dugme. Tradicionalno će u noći dočeka tačno u ponoć biti priređen vatromet kada će zagrmeti i trube orkestra Dejana Jevđića. Dok će reprizu dočeka i dobar provod u prvoj večeri nove 2022. godine na Kraljevom trgu obeležiti nastup popularne Senide Hajdarpašić, poznate kao Senidah(01.01.). Naredne večeri (02.01.) uslediće nastup legendarnog rok benda, Bajaga i instruktori. Svi koncerti na Kraljevom trgu počinju u 21 čas.

Dobro poznata imena muzičke scene, koja će nastupati na Zlatiboru obećavaju još jednu Novu godinu za pamćenje. Pored dočeka na otvorenom hotelijeri i restorani su pripremili veoma bogatu ponudu, tako da sve koji budu boravili na “zlatnoj planini” u novogodišnjoj noći očekuje odličan provod.

Dobrodošli na Zlatibor!

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x