Nestorović (Ekološki ustanak): Biti opozicionar u Srbiji, pod ovakvim režimom, vrlo hrabar potez

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Printscreen Youtube.com/@DnevnikNovaS
Podelite vest

Predstavnica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović ocenila je danas da je biti opozicionar u Srbiji, “pod ovakvim diktatorskim režimom”, vrlo hrabar potez.

Ona je u pisanoj izjavi upitala kome je opozicija najveći problem i zašto je svaka ideja koja dolazi od opozicije strana i podložna kritikama i “raznim smatračima svega u našem političkom životu”.

“Svaka vaša misao ili potez će naići na krititiku kako režima, tako i onih koji su za opoziciju ali im uvek nalaze ‘dlaku u jajetu'”, ocenila je Nestorović.

Dodala je da biti opozicionar u Srbiji pod takvim režimom znači da “vaš privatni život, više nije privatni”, kao i da biti opozicionar u Srbiji znači da u svakom trenutku službe mogu da vas prate, prisluškuju, prave afere, lepe etikete.

“Dakle, dovoljno je teško sa glavom u torbi, biti opozicionar u zemlji Srbiji i pokušavati promeniti stvari na bolje, pa bih zamolila sve smatrače da osnuju treću političku opciju i krenu putem koji promovišu. Lako je kritikovati, teško je delovati u nemogućim uslovima. Nije svaka kritika dobronamerna”, rekla je Nestorović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x