Nastavlja se hladno i oblačno vreme, temperatura niža od proseka za april

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto:M.V.
Podelite vest

U četvrtak, 6. aprila, malo veća temperatura, ali i dalje znatno hladnije od proseka. U toku dana pretežno oblačno sa malo kiše i susnežice u centralnim i južnim krajevima, a na severu Srbije suvo sa kratkotrajnim sunčanim intervalima.

Vetar slab do umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak malo iznad normale.

Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 5°C na jugu Srbije do 9°C na severu Vojvodine i u Negotinu. Uveče suvo.

U petak i za vikend oblačno sa povremenom kišom uz malo veću temperaturu, ali i dalje hladnije od proseka za početak aprila.

Na planinama će padati sneg povremeno, a u nižim predelima ponegde može biti susnežice.

Beograd: U četvrtak par stepeni veća temperatura nego u sredu i promenljivo oblačno. U petak i za vikend pretežno oblačno sa manjim porastom temperature, ali i dalje ispod proseka sa povremenom kišom.

Novi Sad: U četvrtak nekoliko stepeni veća temperatura i promenljivo oblačno. U petak i za vikend oblačno sa manjim porastom temperature, ali i dalje ispod proseka sa povremenom kišom.

Niš: U četvrtak par stepeni veća temperatura, ali i dalje hladno i oblačno. U petak i za vikend oblačno sa manjim porastom temperature, ali i dalje ispod proseka sa povremenom kišom.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x