Nastavlja se Super liga, Zvezda igra na Voždovcu, Partizan dočekuje Javor

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Branislav Božić
Podelite vest

Utakmicama petog kola za vikend se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, vodeća Crvena zvezda igra na gostujućem terenu protiv Voždovca, dok će Partizan dočekati Javor.

Prva utakmica petog kola igra se danas od 18.30 na Čairu, gde će niški Radnički dočekati Radnički 1923. To je duel ekipa koje su jedine bez bodova u prva četiri kola u prvenstvu.

Vodeća Crvena zvezda igra u subotu od 19 časova na gostujućem terenu protiv Voždovca i želi da zadrži maksimalni učinak. Voždovac je u prošlom kolu pobedio Železničar i prekinuo niz od tri remija i trenutno je osmi sa šest bodova.

Fudbaleri Partizana igraju u nedelju od 19.35 na svom terenu protiv Javora i pokušaće da ostvare treću uzastopnu pobedu u ligi, ali i da poprave utisak posle sinoćnje izuzetno loše igre u Danskoj i poraza 0:5 protiv Nordsjelanda u plej-ofu za Ligu konferencija.

Ekipa iz Ivanjice je bez pobede u poslednja dva kola.

Fudbaleri TSC-a u subotu od 18 časova dočekuju IMT i žele pobedu kako bi zadržali drugo mesto na tabeli. Klub iz Bačke Topole ima 10 bodova, a novajlija u ligi IMT je treći sa tri boda manje.

Čukarički u nedelju od 19.30 dočekuje Radnik i treba mu dobar rezultat kako bi prekinuo niz od dve utakmice bez pobede. Beogradska ekipa je u grupi timova koje imaju po sedam bodova i peta je na tabeli, a ekipa iz Surdulice ima bod manje na sedmom mestu. Čukarički je sinoć izgubio u Atini od Olimpijakosa 1:3 u baražu za Ligu Evropa.

Fudbaleri Napretka igraju u nedelju od 19.30 u Subotici protiv Spartaka i pokušaće da ostvare prvu pobedu u sezoni, dok će novajlija u ligi Železničar iz Pančeva dva sata ranije igrati u Novom Pazaru i pokušaće da prekine niz od tri poraza.

Mladost u subotu od 20.30 u Lučanima igra protiv Vojvodine i želi pobedu kako bi ostala u gornjem delu tabele, pošto ima sedam bodova na šestom mestu. Novosadski tim je posle dva poraza na startu lige vezao remi i pobedu i želi nastavak pozitivnih rezultata.

Utakmice petog kola Super lige Srbije:

Petak:

Radnički – Radnički 1923 (18.30)

Subota:

TSC – IMT (18.30)
Voždovac –  Crvena zvezda (19.00)
Mladost – Vojvodina (20.30)

Nedelja:

Novi Pazar – Železničar (17.30)
Čukarički – Radnik (19.30)
Spartak – Napredak (19.30)
Partizan – Javor (19.35)

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x