Nastavlja se Super liga, Partizan u Ivanjici, Zvezda dočekuje Voždovac

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Mozzart Bet Super liga Srbije printscreen
Podelite vest

Posle pauze od nepuna dva meseca, utakmicama 20. kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Partizan u Ivanjici igra protiv Javora, a Crvena zvezda dočekuje Voždovac.

Prva utakmica igra se danas od 15.30 u Surdulici, gde poslednjeplasirani Radnik dočekuje Čukarički.

Fudbaleri Partizana igraju u subotu od 14 časova u Ivanjici protiv Javora i žele pobedu kako bi zadržali prvo mesto na tabeli. Crno-beli su jesenji deo sezone završili na čelu tabele, pošto su 20. decembra u Humskoj pobedili Zvezdu 2:1 i preuzeli prvo mesto 47 bodova, jednim više od “večitog” rivala.

Javor, koji je bez pobede i u poslednje četiri utakmice osvojio je bod, prvi deo sezone završio je na 12. mestu sa 21 bodom.

Zvezda u prolećni deo sezone ulazi sa novim trenerom Vladanom Milojevićem koji je zamenio Baraka Bahara, nakon što je Izraelac sporazumno raskinuo ugovor posle nezadovoljavajućih rezultata.

Zvezda u subotu od 16.30 na svom terenu igra protiv Voždovca koji je na šestom mestu na tabeli sa 28 bodova, nakon što je u poslednje četiri utakmice bez poraza.

Fudbaleri TSC-a igraju u nedelju od 15 časova u Beogradu protiv IMT-a i žele pobedu kako bi zadržali sigurno treće mesto. Ekipa Žarka Lazetića ima 37 bodova, osam više od Čukaričkog na četvrtom mestu, dok je novajlija u ligi IMT 11. sa 21 bodom.

Novi Pazar u subotu od 13 časova igra u Pančevu protiv Železničara i treba mu pobeda kako bi ostao u gornjem delu tabele. Novi Pazar na petom mestu ima 29 bodova, koliko i Čukarički, a Železničar zauzima 14. mesto sa 18.

Vojvodina u subotu od 15 časova dočekuje Mladost u duelu dve ekipe kojima treba pobeda kako bi zadržale priključak sa ekipama u gornjem delu tabele.

Radnički 1923 u nedelju od 13 časova u Kragujevcu dočekuje Radnički iz Niša i želi da nastavi niz utakmica bez poraza, dok ekipa sa Čaira mora da pobedi kako bi se odlepila sa pretposlednjeg mesta na tabeli.

Poslednja utakmica 20. kola igra se u ponedeljak od 16 časova u Kruševcu gde Napredak dočekuje Spartak i potrebna su mu tri boda kako bi se popeo u sredinu tabele.

Parovi 20. kola Super lige:

Radnik – Čukarički (15.30)

Subota:

Železničar – Novi Pazar (13.00)
Javor – Partizan (14.00)
Vojvodina – Mladost (15.00)
Crvena zvezda – Voždovac (16.30)

Nedelja:

Radnički 1923 – Radnički Niš (13.00)
IMT – TSC (15.00)

Ponedeljak:

Napredak – Spartak (16.00)

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x