Nastavlja se Super liga, Partizan igra u Surdulici, Zvezda dočekuje Čukarički

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Mozzart Bet Super liga Srbije printscreen
Podelite vest

Utakmicama 22. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Partizana za vikend igraju u Surdulici protiv Radnika, a Crvena zvezda dočekuje Čukarički. Prva utakmica 22. kola igra se danas od 17 časova u Beogradu, gde IMT dočekuje Radnički iz Niša.

Partizan u subotu od 13.45 igra u Surdulici protiv Radnika i mora da pobedi kako bi zadržao prvo mesto na tabeli. Crno-beli imaju niz od tri pobede i bod više (53) od drugoplasirane Crvene zvezde. Radnik će pokušati da prekine niz od četiri poraza kako bi zadržao šanse za opstanak, pošto je poslednji na tabeli sa 11 bodova.

Zvezda u subotu od 16 časova na svom terenu igra protiv Čukaričkog i želi pobedu kako bi ostala u trci sa Partizanom. Čukarički je ostvario tri vezane pobede i četvrti je sa 35 bodova.

Trećeplasirani TSC igra u subotu od 18.30 u Pančevu protiv Železničara i pokušaće da nastavi niz dobrih rezultata, posle kojih je treći na tabeli sa 43 boda. Železničar želi da prekine niz od četiri utakmice bez pobede i odlepi se sa pretposlednjeg mesta koje drži sa 19 bodova.

Fudbaleri Novog Pazara igraju u nedelju od 16.30 u Kruševcu protiv Napretka za prekid serije od tri utakmice bez pobede. Novi Pazar je peti na tabeli sa 30 bodova, a Napredak, koji nema poraz u poslednja četiri meča, zauzima 11. mesto na tabeli sa 25 bodova.

Niz od pet utakmica bez poraza u prvenstvu želi da nastavi Radnički 1923, koji u nedelju od 14 časova igra u Ivanjici protiv Javora, kome je potreban dobar rezultat za prekid loše serije.

Vojvodina u nedelju od 18.30 dočekuje Spartak i želi pobedu prvi put u poslednje tri utakmice, a poslednji duel 22. kola igra se u ponedeljak od 16.30 u Lučanima, gde će Voždovac protiv Mladosti pokušati da prekine niz od dva poraza.

Utakmice 22. kola Super lige:

Petak:

IMT – Radnički Niš (17.00)

Subota:

Radnik – Partizan (13.45)
Crvena zvezda – Čukarički (16.00)
Železničar – TSC (18.30)

Nedelja:

Javor – Radnički 1923 (14.00)
Napredak – Novi Pazar (16.30)
Vojvodina – Spartak (18.30)

Ponedeljak:

Mladost – Voždovac (16.30)

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x