Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje Voždovac, Zvezda protiv IMT-a

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: BetaPhoto/Marko Metlas
Podelite vest

Utakmicama 13. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Partizana dočekuju Voždovac, dok će Crvena zvezda igrati na gostujućem terenu protiv IMT-a.

Prva utakmica 13. kola igra se danas u Ivanjici, gde Javor od 18 časova dočekuje Napredak.

Fudbaleri Partizana igraju u nedelju od 18.30 na svom terenu protiv Voždovca i pokušaće da nastave niz od 10 pobeda u ligi. Crno-beli su u sredu u Kragujevcu pobedili Radnički 1923 sa 4:0, u zaostaloj utakmici četvrtog kola i jedina su neporažena ekipa u dosadašnjem toku prvenstva.

Partizan na prvom mestu na tabeli ima 31 bod, sedam bodova više, ali i utakmicu više od Crvene zvezde. Voždovac je u poslednja dva kola zabeležio dva remija i četvrti je sa 17 bodova.

Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 18.30 protiv IMT-a na stadionu Voždovca i treba im pobeda kako bi zadržali korak za “večitim” rivalom. Crveno-beli u duel ulaze posle poraza u Lajpcigu (1:3) u sredu u Ligi šampiona.

IMT je u poslednje tri utakmice bez pobede i zauzima 11. mesto na tabeli sa 11 bodova.

Trećeplasirani TSC u nedelju od 19 časova dočekuje Novi Pazar i pokušaće da prekine niz od tri utakmice bez pobede u prvenstvu, posle kojeg je pao na treće mesto. Ekipa iz Bačke Topole, koja je sinoć izgubila od Frajburga (1:3) u Ligi Evropa, u Super ligi ima 21 bod. Novi Pazar želi da nastavi niz od dve pobede, a trenutno je sedmi sa 16 bodova.

Fudbaleri Čukaričkog igraju u nedelju od 16.30 na svom terenu protiv Vojvodine. Beogradska ekipa je bez pobede u poslednje dve utakmice u prvenstvu, a sinoć je Firenci izgubila od Fjorentine sa 0:6 u Ligi konferencija.

Čukarički je šesti na tabeli sa 16 bodova, a Vojvodina ima bod više na petom mestu.

U ostalim utakmicama fudbaleri Radnika igraju u subotu od 15 časova u Surdulici protiv Železničara i žele da prekinu niz bez pobede, Radnički će u subotu od 18.30 u Nišu dočekati Spartak, dok će Radnički 1923 u Kragujevcu igrati protiv Mladosti, u nedelju od 13 časova.

Utakmice 13. kola Super lige Srbije:

Javor – Napredak (18.00)

Subota:

Radnik – Železničar (15.00)
IMT – Crvena zvezda (18.30)
Radnički Niš – Spartak (18.30)

Nedelja:

Radnički 1923 – Mladost (13.00)
Čukarički – Vojvodina (16.30)
Partizan – Voždovac (18.30)
TSC – Novi Pazar (19.00)

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x