Na severu sunčano, na jugu pljuskovi sa grmljavinom

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U četvrtak, 25. maja, na severu Srbije duži sunčani periodi, a u centralnim i južnim krajevima promenljivo oblačno sa kišom povremeno i mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale.

Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, a maksimalna od 23°C do 26°C. Uveče je moguća kiša i pljuskovi na jugu i istoku Srbije.

U petak i za vikend sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka. U popodnevnim časovima je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Dnevne temperature u neznatnom padu i biće oko ili malo ispod 25°C u subotu i nedelju.

Beograd: U drugoj polovini sedmice sunčani periodi uz dnevni razvoj oblačnosti sa povremenom pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom sa temperaturama oko 25°C.

Novi Sad: U drugoj polovini sedmice sunčani periodi uz dnevni razvoj oblačnosti sa povremenom pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom sa temperaturama oko 25°C.

Niš: U drugoj polovini sedmice sunčani periodi uz dnevni razvoj oblačnosti sa povremenom pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom sa temperaturama oko 25°C.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x