Na bezinskoj pumpi u Leskovcu ubijen bivši takstista, komšije kažu “tih i miran”

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: printscreen Jugmedia
Podelite vest

Muškarac (51) koji je sinoć preminuo od posledica batinjanja ispred benzinske pumpe u Leskovcu je Miodrag Mićko Bojat iz Leskovca, koji se donedavno bavio taksiranjem, objavio je leskovački portal Jugmedia.

Ubijeni je živeo  sam u nedovršenoj kući u leskovačkom Ohridskom naselju.

Taksirao je za leksovačko taksi udruženje, malo je i sam radio, a u poslednje vreme živeo je od majčine penzije, koja se preselila kod ćerke u Beograd, objasnile su komšije koje su iznenađene vešću o smrti “tihog I mirnog” komšije.

Komšije tvrde da je Bojat pre nekoliko godina imao infarkt srca.

Niko nije u stanju da dovede u vezu ovog pedesetogodišnjaka i tročlanu grupu koja ga je na smrt pretukla posle svađe u kafiću.

“Živeo je skromno. Niko mu nije dolazio. Ponekad bi stao pred prodavnicu da popriča s ljudima i nasmeje se, ali uglavnom nije bio druželjubiv”, objašnjava jedan od komšija, dok su drugi plakali kada su od nas čuli vest o smrti svog komšije za koga kažu da je bio “divan čovek”, piše Jugmedia.

Porodica Bojat se ovde pre nekoliko decenija doselila iz sela Gajtan u opštini Medveđa.

Da se pored automobila na bezninskoj pumpi nalazi beživotno telo muškaraca, policiji je prijavljeno sinoć oko 18 sati.

Uhapšena su dva mlađa muškarca iz Leskovca A.Đ. i  L.K. i sredovečna žena B.Z, koji se sumnjiče da su nesrećnog čoveka tuklu rukama i nogama do smrti.

Inače, na mestu tragedije i jutros je bila policija, a telo je poslato na obdukciju posle čega će se znati tačan uzrok smrti.


Nakon objavljivanja teksta, stiglo je i zvanično saopštenje Policijske uprave Leskovac u kome se navodi da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova  brzom i efikasnom akcijom, uhapsili  B. Z. (1973) i njenog sina L. К. (2001), kao i A. Đ. (1996) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu.

Sumnja se da su oni sinoć ispred jedne benzinske pumpe, nakon kraće verbalne rasprave, više puta rukama i nogama udarili u glavu i telo, pedesetjednogodišnjeg muškarca, nakon čega je on pao na beton i preminuo.

Osumnjičenima je, po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, saopštili su iz PU Leskovac.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x