MUP: Zbog eksplozije u fabrici kod Leštana na terenu 36 vatrogasaca sa 11 vozila

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Zbog eksplozije koja se danas nešto posle 14 časova dogodila u fabrici na kružnom putu u beogradskom naselju Leštane na teren je upućeno 36 vatrogasaca sa 11 vozila, potvrdjeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

U MUP-u su rekli da je eksplozija “prijavljena u nekoj fabrici” na kružnom putu u Leštanima, kod Bubanj Potoka i da su na teren odmah upućeni vatrogasci i policija. “Očekujemo nove informacije uskoro “, naveli su u MUP.

Očevici koji stanuju nedaleko od tog dela Beograda rekli su agenciji Beta da su čuli najmanje pet snažnih eksplozija i videli stub gustog sivog dima.

Na društvenim mrežama su posle eksplozije objavljene brojne fotografije gustog dima, a autori su naveli da je eksplozija došla iz pravca kompanije vojne industrije Edepro.

RTS je objavio na svom sajtu da su se “u fabrici koja proizvodi rakete za protivgradnu odbranu kod Bubanj potoka čule eksplozije” te dodali da se čula jedna jača i nekoliko slabijih eksplozija.

Policiji je oko 14.15 prijavljeno da je u beogradskom naselju Bubanj Potok došlo do eksplozije i ekipe su upućene na lice mesta, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

U MUP su naveli da su na teren i upućeni  i vatrogasci i da trenutno čekaju informacije sa terena.

“Više informacija o svemu će biti uskoro poznato”, naveli su u MUP.

Snažna eksplozija odjeknula je danas u Bubanj Potoku, nešto posle 14 časova, a u ovom trenutku još nije poznato šta je uzrok.

Kako prenosi portal Nova.rs, nakon eksplozije nad tim delom Beograda nadvio se gust dim. Nije poznato kako je došlo do eksplozije niti da li ima povredjenih. Brojne fotografije gustom belog dima pojavile su se i na društvenim mrežama a autori navode da je eksplozija došla iz pravca kompanije vojne industrije Edepro.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x