MUP: Rasvetljavaju se okolnosti masovne tuče na Novom Beogradu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: ilustracija, MUP Republike Srbije
Podelite vest

 Pripadnici beogradske policije saopštili su  da povodom tuče više osoba koja se sinoć dogodila u Gandijevoj ulici u Novom Beogradu preduzimaju sve mere kako bi se rasvetlile okolnosti tog događaja.

“Na prostoru Novog Beograda, u Gandijevoj ulici, nešto pre ponoći, prijavljena je tuča više lica. Odmah po dobijanju informacija na mesto događaja upućeni su policijski službenici iz više organizacionih jedinica, koji su zatekli određeni broj lica, prema kojima se preduzimaju mere. Jedna osoba sa teškim telesnim povredama opasnim po život prevezena je u zdravstvenu ustanovu, dok je za druga lica dijagnostika u toku”, izjavio je danas pomoćnik načelnika Policijske uprave za grad Beograd Ivan Cvijović.

On je dodao da je o događaju odmah obavešteno Više javno tužilaštvo i u saradnji sa njim se preduzimaju mere i radnje na rasvetljavanju svih okolnosti.

Cvijović je takođe rekao da je istraga u toku i da je reč o mlađim osobama, kao i da je ovom prilikom oštećeno nekoliko vozila, navedeno je u saopštenju.

Mediji su ranije danas javili da je reč o tuči najvijačkih grupa koje su se sukobile oko pisanja grafita.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x