Multimedijalna fontana u okviru jezera u centru Zlatibora

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović svečano je povodom Dana opštine u rad pustio multimedijalnu fontanu u okviru jezera u centru Zlatibora, koja će, pored zlatiborske gondole, predstavljati još jednu svetsku atrakciju Zlatibora.

„To je kruna aktivnosti opštine u prethodne dve godine kada smo, uprkos veoma nepovoljnoj situaciji izazvanoj pandemijom korona virusa, uspeli da kompletno renoviramo jezero u centru Zlatibora i prateće sadržaje u njegovom neposrednom okruženju.

Da pomenem neke od njih: potpuno je zamenjena podloga na Kraljevom trgu i izgrađena je nova bina na njemu, renovirana je česma posvećena kralju Aleksandru Obrenoviću kao i spomenik srpskim junacima u Prvom svetskom ratu, izgrađena je potpuno nova pešačka staza oko jezera“ istakao je Stamatović.

Autor projekta je Milan Kulić, a radove na scenskom, dekorativnom i opštem osvetljenju je izvela firma „Fina tehno led“ iz Beograda. Instalirana je oprema poznatih svetskih proizvođača u ovoj oblasti, kompanija HB laser iz Nemačke i Igucini iz Italije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x