Mobilna aplikacija EPS-a ‘Uvid u račun’ dostupna potrošačima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

EPS "Uvid u račun" printscreen
Podelite vest

Elektroprivreda Srbije (EPS) objavila je danas da je pustila u rad mobilnu aplikaciju EPS “Uvid u račun”, putem koje će domaćinstva i mali kupci imati mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor.

Mobilna aplikacija EPS-a “Uvid u račun” dostupna je korisnicima na platformama iOS i Android i besplatno se može preuzeti na Google Play i App Store prodavnicama.

“Mobilna aplikacija je nastavak procesa digitalizacije usluga EPS-a. To je važan korak u našem nastojanju da olakšamo kupcima kako pristup računu, tako i plaćanju”, kazao je izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS Radovan Stanić.

Istovremeno, kako je dodao, broj korisnika portala EPS-a “Uvid u račun” je u konstantnom porastu.

“Trenutno imamo više od 380.000 korisnika, što znači da građani sve više prepoznaju brojne benefite korišćenja takvih usluga”, rekao je Stanić.

Podsetio je i da svako ko se opredeli da račun za električnu energiju dobija elektronskim putem, umesto u papirnoj formi, već od prvog narednog računa ostvaruje pravo na popust od 50 dinara.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x