Mladi biciklista Vladimir Milošević dobio licencu za nastup za selekciju Srbije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube RadioBoom93 printscreen
Podelite vest

Mladi biciklista Vladimir Milošević dobio je licencu za nastup za reprezentaciju Srbije, saopštio je danas Biciklistički savez Srbije.

Milošević, koji je 2017. godine bio kadetski prvak Italije, takodje je potpisao ugovor sa biciklističkim klubom Crvena zvezda.

U dosadašnjoj karijeri 18-godišnji biciklista je ostvario više od 150 pobeda, a ove godine je zabeležio tri pobede i isto toliko drugih i trećih mesta.

Milošević je u avgustu nastupao na prvoj trci u Srbiji, medjunarodnoj juniorskoj UCI u Beogradu, gde je zauzeo treće mesto u generalnom poretku.

“Motiv dolaska u Crvenu zvezdu je najjači mogući želja da branim boje Srbije i da se u tom dresu pojavim na najvećim takmičenjima. Verujem u sebe i presrećan sam što sam dobio ovu priliku”, rekao je Milošević.

Direktor biciklističkog kluba Crvena zvezda Petar Rokvić rekao je da je zadovoljan dolaskom Miloševića u taj tim.

“Stavio se tako i na raspolaganje selektoru reprezentacije do 23 godine i seniorskom timu, direktoru reprezentacije Marku Sudariću koji će moći da računa za njega u programu reprezentacije u borbi za bodove koji Srbiju vode na Svetsko prvenstvo i Olimpijske igre”, dodao je Rokvić.

Milošević će nastaviti da trenira u Italiji gde će voziti i za ekipu “General store”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x