Milivojević (DS): Poraz SNS je najizvesniji u Nišu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: B.Lj.
Podelite vest

Poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević izjavio je danas da je na predstojećim gradskim i lokalnim izborima najizvesniji poraz Srpske napredne stranke (SNS) u Nišu. Milivojević je agenciji Beta kazao da su naprednjaci u Nišu već priznali debakl jer na izbornoj listi nema nijednog gradskog funkcionera iz te stranke.

“Građani Niša pokazuju najveću borbenost do sada. Pozivam Nišlije da budu istrajni i da 2. juna masovnim izlaskom na birališta verifikuju pobedu nad naprednjacima”, rekao je.

Milivojević je kazao da će SNS nastaviti sa izbornim manipulacijama, bez obzira na razgovore sa predsednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić.

“Da su sigurni u svoju pobedu, oni ne bi krali izbore. Mi smo lopove uhvatili na delu, znamo sve njihove mehanizme i borićemo se da ih u tome sprečimo koliko god budemo mogli”, rekao je on.

Dodao je da neće biti ni značajnijih promena u izveštavanju medija s nacionalnom frekvencijom.

“Skrnavljenje Vaskrsa u direktnom prenosu na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i to uz prisustvo dva izaslanika Aleksandra Vučića, ministra policije Ivice Dačića i ministarke za brigu o porodici Milice Đurđević Stamenkovski, predstavlja ogledalo medijskih i političkih sloboda i nivoa SNS kulture u Srbiji. Mi živimo u državi koju je zarobila mafija i njima ne pada na pamet da opoziciji da ravnopravan tretman u medijima”, kazao je Milivojević.

Naveo je da će lista stranaka iz bivše koalicije Srbija protiv nasilja imati kontrolore na svim biračkim mestima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Valjevu…

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x