MILETIĆ: Dela govore više od reči!

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

FOTO: Youtube/printscreen (Super D+)
Podelite vest

Dela govore više od reči, poručio je predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić gostujući na Super D plus televiziji.

Miletić je istakao da je uvek radio u interesu građana Srbije, sa posebnim akcentom na nerazvijena područja.

“Nastaviću da radim, kao i do sada, u interesu svih gađana sa posebnim akcentom na naše građane koji žive u Svrljigu, Beloj Palanci, Gadžinom Hanu… Treći sam narodni poslanik po broju javljanja, i najaktivniji poslanik sa jugoistoka Srbije. Iznosio sam probleme malih i nerazvijenih opština i to ću nastaviti i u budućnosti. Svrljig je za mene najbitnija opština, u prvom planu uvek govorim za Svrljig, a onda i za čitavu jugoistočnu Srbiju”,  istakao je Miletić.

Jedan od ciljeva, kako kaže Miletić, je izdvajati više sredstava za poljoprivredu u nerazvijenim područjima:

“Da se mnogo više izdvaja za poljoprivredu u nerazvijenim područjima, to je prioritet. Subvencije koje do sada nisu isplaćene biće isplaćene vrlo brzo”. rekao je narodni poslanik.

Miletić je naglasio da će insistirati na rešavanju problema vodovovnodne i kanalizacione mreže u Svrljigu:

“Svrljig u saradnji sa Vladom i predsednikom Vučićem radi na tome da se rešava problem kanalizacione mreže. Biće izgrađen i kolektor otpadnih voda. U Drajincu moramo odraditi još jedan bunar. Tražio sam da se provere svi radovi i utvrdi zbog čega tamo nema vode. Kompletna rekonstrukcija vodovodne mreže u Prekonogi. Rešavanje vodovodne i kanalizacione mreže, na tome ću insistirati “, objašnjava Miletić.

Svrljig ima još neiskorišćenih kapaciteta, smatra Miletić, koje treba iskoristiti i tako poboljšati život svih građana opštine:

“Svrljig ima kapaciteta koji još nije iskorišćen. Zajedno ćemo sa Miroslavom Markovićem ,Milanom Mihajlovićem i Jelenom Trifunović, koja je šef Kabineta ministra za razvoj nedovoljno razvijenih opština, raditi na razvoju opštine Svrljig i boljem životu svih građana”, kazao je Miletić i dodao:

“U razgovoru sam sa direktorom Razvojne agencije Radošem Gazićem i savetnikom predsednika Srbije Danilom Cicmilom, očekujem da će firma koja kod nas ima pogon da napravi još jednu halu koja će primiti više od 200 radnika “,istakao je Miletić.

Miletić, koji je na 62. mestu na listi za parlamentarne izbore „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, je pozvao građane da izađu na izbore 3. aprila i podrže Aleksandra Vučića, koji je 6. na listi za izbor predsednika Srbije, i listu pod rednim brojem 1 – „Aleksadnar Vučić – Zajedno možemo sve“.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x